"B- CREK, un concepte de cuina basat en el territori, la proximitat, la qualitat i el servei.
B- CREK, a través de les seves divisions; B- CREK RESTAURANT i B- CREK AMANIDES, ENTREPANS I SUCS, ofereix en uns marcs espaiosos, moderns i amb dues situacions estratègiques dins la ciutat d’Olot, una cuina lligada a la terra a través d’un concepte innovador a cavall entre el menjar ràpid i l’alta cuina.
B-CREK, engloba el concepte de restaurant autoservei i menjar en un espai modern i obert amb el de la cuina tradicional i saludable.
En aquests dos restaurants, hom pot menjar i degustar la cuina de les valls d’Olot adaptada a les necessitats del segle XXI.
En un exercici de servei extrem, se serveix NON STOP de 12 a 24 hores, 365 dies l’any.
Hi ha encara una tercera divisió, el B- CREK CATÈRING, per a donar un servei personalitzat a empreses i particulars. Ens adaptem a tot tipus d’esdeveniments i actes en espais tancats i oberts."